Συντήρηση 

Μια σωστή συντήρηση μπορεί να σας εξοικονομήσει χιλιάδες ευρώ σε δαπανηρές επισκευές που θα μπορούσαν εύκολα να αποφευχθούν. Καλέστε μας σήμερα για να προετοιμάσουμε μια προσαρμοσμένη συμφωνία για την συντήρηση του ανελκυστήρα σας.

Εξειδικευμένο προσωπικό

Οι μηχανικοί μας δεσμεύονται και εκπαιδεύονται για την παροχή υπηρεσιών περιοδικής συντήρησης που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα. Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή εκπαίδευση των υπαλλήλων μας ώστε να ακολουθούν και να προσαρμόζονται σε όλες της νέες αλλαγές και εξελίξεις της τεχνολογίας, ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας

Με γνώμονα της ανάγκες σας

Πιστεύουμε σε μια προληπτική προσέγγιση για τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών του ανελκυστήρα σας και την αποφυγή περιττών επισκευών. Κατανοούμε επίσης ότι κάθε κτίριο λειτουργεί με διαφορετικούς προϋπολογισμούς. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε συμβόλαια υπηρεσιών που κυμαίνονται από την βασική υπηρεσία έως την all-inclusive. Στόχος μας είναι να βρούμε την καλύτερη επιλογή για εσάς και τον προϋπολογισμό σας.

Υψηλά πρότυπα

Οι μηχανικοί μας εξετάζουν διεξοδικά ολόκληρο το σύστημα του ανελκυστήρα. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι όχι μόνο αντιμετωπίζουμε τυχόν υπάρχοντα προβλήματα, αλλά εξαλείφουμε και τυχόν προβλήματα που δύναται να δημιουργηθούν. Μέρος της δέσμευσης μας είναι να διασφαλίσουμε ότι ένας μηχανικός επισκέπτεται κάθε ασανσέρ σε μηνιαία βάση. Με την φιλοσοφία μας, οι ανελκυστήρες σας παραμένουν πάντα λειτουργικά άψογοι, ελαχιστοποιώντας τυχών ταλαιπωρία που θα επέφερε βλάβη και μη χρήση του ανελκυστήρα σε μια πολυκατοικία.

Ως εταιρεία μας διέπει ακεραιότητα, ειλικρίνεια, δημιουργικότητα και αίσθημα ευθύνης. Πάνω στη βάση αυτών των αρχών, αντιμέτωποι με τις τεχνολογικές προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς, επιθυμούμε να συνδέσουμε το όνομα μας με την ποιότητα την οικονομία και την ασφάλεια. Προσπαθούμε να χτίσουμε μακροχρόνιες σχέσης με τους πελάτες μας θέτοντας ως προτεραιότητα την ικανοποίησή τους. Τέλος στόχος μας είναι να  καταξιωθούμε ως μία εταιρεία πρότυπο στην μελέτη την εγκατάσταση την συντήρηση την ανακαίνιση και την πιστοποίηση