Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη οποιουδήποτε συστήματος κάθετης ή οριζόντιας μεταφοράς σε νεοαναγειρόμενα κτίρια και τον σχεδιασμό της βέλτιστης τεχνικής λύσης πάντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Η μελέτη και ο σχεδιασμός γίνεται χωρίς ΚΑΜΙΑ οικονομική ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του πελάτη.
Τεχνικοί και μηχανικοί της εταιρείας έρχονται κατόπιν συνεννοήσεως, στον χώρο του έργου και αποτυπώνουν με κάθε λεπτομέρεια όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την διεξαγωγή της μελέτης. Το τμήμα ηλεκτρομηχανολογικών μελετών αναλαμβάνει στη συνέχεια την εύρεση τεχνικής λύσεως ενώ το τμήμα πωλήσεων συνθέτει την τελική μορφή της οικονομικοτεχνικής προσφοράς και την παραδίδει στον πελάτη. Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή σε περίπτωση που δεν είναι κατανοητό οποιοδήποτε σημείο της προσφοράς, οι μηχανικοί της εταιρείας μας είναι στην διάθεσή σας.

Πολιτική της εταιρείας μας, και πρότασή μας σε κατασκευαστές, μηχανικούς και ιδιώτες είναι να μας συμβουλευτούν πριν από την έναρξη του έργου τους. Η μελέτη που θα πραγματοποιήσουμε εκ των προτέρων θα σας πληροφορήσει για όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές (π.χ. διαστάσεις φρεατίου-μηχανοστασίου, άνω- κάτω απόληξη κ.α) στα συστήματα κάθετης και οριζόντιας μεταφοράς εκμηδενίζοντας την πιθανότητα σφάλματος κατά την ανέγερση του οικοδομήματος.

Συγκεκριμένα η μελέτη αφορά:

• Ανελκυστήρες (μηχανικούς, υδραυλικούς, με ή χωρίς μηχανοστάσιο, ατόμων ή φορτίου)

Εγκαταστάσεις

Επόμενο στάδιο μετά την μελέτη του έργου είναι η προμήθεια των απαραίτητων εξαρτημάτων και η εγκατάστασή τους στο χώρο του πελάτη.

Η τελική σύνθεση του ανελκυστήρα πραγματοποιείται από τα άρτια καταρτισμένα συνεργεία μας.

Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό την παραγωγική της ικανότητα διαθέτοντας δικά της συνεργεία αλλά και αυστηρά επιλεγμένους εργολάβους που χρησιμοποιούνται σε περίπτωση φόρτου εργασιών. Έτσι, μπορούμε με βεβαιότητα να ανταποκριθούμε ακόμα και στα ποιο απαιτητικά έργα επιτυγχάνοντας αξιοζήλευτους χρόνους παράδοσης.

Η εγκατάσταση οποιουδήποτε συστήματος κάθετης μεταφοράς πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις ασφαλείας και ανταποκρίνεται στις οδηγίες του ΕΛΟΤ σχετικά με τα νέα νομοθετικά μέτρα που αφορούν την πιστοποίηση ανελκυστήρων.
Βέβαια και επειδή η εικόνα είναι αυτή που μένει, φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα πάντα με γνώμονα τις προτιμήσεις-επιλογές του πελάτη.