Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις οριζόντιες και κάθετες μεταφορές ατόμων και φορτίων σε κτίρια γραφείων και κατοικιών, σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία, πολυκαταστήματα, πολιτιστικά και αθλητικά κέντρα, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση.

Τα πιστοποιημένα προϊόντα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που απασχολεί αποτελούν εγγύηση ασφαλούς λειτουργίας των συστημάτων. Κάθε έργο αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και η μελέτη γίνεται με γνώμονα την βέλτιστη αξιοποίηση χώρου και την λειτουργικότητα. Για το λόγο αυτό η εταιρεία παρέχει την δυνατότητα προμήθειας, εγκατάστασης και συντήρησης υδραυλικών και μηχανικών ανελκυστήρων καθώς και ανελκυστήρων χωρίς μηχανοστάσιο:

Τα υδραυλικά συστήματα ανελκυστήρων χρησιμοποιούνται ευρέως εδώ και 25 σχεδόν χρόνια. Ο κινητήριος μηχανισμός των συστημάτων αυτών αποτελείται από ηλεκτροκινητήρα, δοχείο λαδιού- αντλία, έμβολο, συγκρότημα βαλβίδων. Η αρχή λειτουργίας βασίζεται στην ανύψωση του εμβόλου (που βρίσκεται δίπλα ή όπισθεν του θαλάμου) με λάδι που παρέχεται από την αντλία ενώ η επιθυμητές συνθήκες κίνησης εξασφαλίζονται από το μπλοκ βαλβίδων.

Τα υδραυλικά συστήματα παρουσιάζουν αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά:

• Δυνατότητα άμεσου απεγκλωβισμού
• Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
• Κατάργηση του μηχανοστασίου ανωδομής (καλύτερη αξιοποίηση χώρου)
• Χαμηλό επίπεδο θορύβου
• Ασφάλεια
• Αποτελούν συνήθως την οικονομικότερη λύση για πολυκατοικίες

 

Τα μηχανικά συστήματα ανελκυστήρων συνιστώνται σε ψηλά κτίρια όπου οι απαιτήσεις για μεγάλες ταχύτητες και έντονη επιβατική κίνηση (εκατοντάδες ζεύξεις / ημέρα) είναι δεδομένες. Στους μηχανικούς ανελκυστήρες δεν υπάρχει αυτόματος απεγκλωβισμός στην τυπική τους έκδοση, αλλά προστίθεται ως έξτρα εξάρτημα.
Για τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα συνίσταται η χρήση inverter (ηλεκτρονικός ελεγκτής ταχύτητας-λειτουργία VVVF) αντί για μηχανές 2 ταχυτήτων.

 

Για μικρότερα φορτία, το DUMBWAITER προσφέρει ευκολία και κομψότητα στο εστιατόριο, στην καφετέρια, στο κατάστημα, στην αποθήκη, στο γραφείο, στο ξενοδοχείο, στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού εσείς το χρειάζεστε. Η αθόρυβη λειτουργία του και η δυνατότητα να προσαρμοστεί στα χρώματα και στη μορφολογία του περιβάλλοντα χώρου μετατρέπουν το DUMBWAITER σε πολύτιμο μεταφορικό μέσο παντός είδους προϊόντων και αντικειμένων μικρού βάρους.

  • Από 2 μέχρι 4 στάσεις
  • Ωφέλιμο φορτίο από 50 μέχρι 100 kg
  • Αθόρυβη λειτουργία

Προσαρμογή σύμφωνα με τις αισθητικές σας ανάγκες